Adam Mikhail's FotoPages

By: Ibu Mikhail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Dec-2008 00:49 Email | Share | | Bookmark

HaPPy FiRsT BiRtHdAy To Our LiTTle BoY...
MaY ALLAH BleSS YoU AlWaYs










Wednesday, 5-Nov-2008 04:37 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 15 photos...
Good bye UUM....






Tuesday, 14-Oct-2008 03:23 Email | Share | | Bookmark

~SELAMAT HARI RAYA~









Monday, 22-Sep-2008 03:55 Email | Share | | Bookmark

VIDEO MIKHAIL

Assalamualaikum..lama dah rasa nyer tak update gambar dalam ni...kali ni sempat gak capture video Mikhail tengah azan...video ni my nephew yang capture guna hp dia....sorry la sbb masa dia capture tu video tak berapa jelas and melintang la pulak...Mikhail ni suka sangat dengar azan kat tv or surau (almaklumlah umah depan surau jer...). so kalau dia tengah tido n dengar jer laungan azan mesti tercelik nyer mata dia...especially kalau azan subuh dia yg bangun dulu...apa2 pun semoga Mikhail jadi anak yg soleh...amin...




Tuesday, 29-Jul-2008 02:12 Email | Share | | Bookmark



Cepat betul masa berlalu..dah genap 29 tahun rupa nyer....tahun depan menjangkau 30 tahun la pula...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net